MalkaEvents - Exkluzív Rendezvény & Esküvő Design
Az oldal töltődik...

Kérésre részt veszünk az esküvőn is, a háttérből segítve és koordinálva a Nagy Nap valamennyi teendőjét. Felügyeljük, hogy minden akkor és úgy történjen, ahogyan terveztük, így valóban élvezhetitek és átélhetitek Esküvőtök minden szép percét.

Esküvő-Styling, Design & Dekoráció


A MalkaEvents nagy hangsúlyt fektet az esküvők arculattervezésére, design-jára is, melynek keretében minden részletet az esemény teljes profiljához illesztünk, így téve emlékezetessé a Nagy Nap pillanatait.

Megbízóinkban közös, hogy elegánssá, elbűvölővé és meghitté szeretnék varázsolni ünnepi alkalmaikat.

Legyen szó varázslatos „old Hollywood-i” stílusú, kifinomultan elegáns, modern-letisztult, elbűvölően romantikus, vagy akár extrém stílusú esküvőről, biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy a Jeles Nap összképe tükrözze személyiségüket, ízlésüket, elképzeléseiket. Velük szorosan együttműködve dolgozzuk ki a megálmodott Nagy Nap minden mozzanatát, kezdve a helyszín kiválasztástól a legapróbb részletek megtervezéséig.

Esküvő-styling szolgáltatásunkkal valamennyi stílusú esküvőnél elérjük, hogy álmaid megvalósuljanak.

 

Van már konkrét, vagy körülbelüli elképzelésed a Nagy Nappal kapcsolatban? Esetleg még nincs? Mi mindig örömmel segítünk, hogy együtt találjuk ki, tervezzük és teremtsük meg mindezt.